Valikko

F1 2016

Lisää autourheilusta »

Lisää autourheilusta »

Tulossa Itävallan GP / 9.7.2017 15:00
Jäljellä 10P 23T 46M 22S

Rosberg ei aio jäädä Schumacherin jalkoihin

Toimitus 9.3.2010 09:28
Rosberg ei aio jäädä Schumacherin jalkoihin

Getty Images

Nico Rosberg ei aio jäädä Michael Schumacherin leveiden hartioiden varjoon Mercedes GP:llä. Hän odottaa talliltaan myös vahvaa kauden aloitusta Bahrainissa.

Nico Rosbergin F1-kausi alkaa uudessa tallissa. Viime syksynä hän jätti Williamsin taakseen ja sunnuntaina alkavalla kaudella hän painaa kaasua Mercedes GP:n autossa.

”Uuden F1-kauden alku on aina todella jännittävää aikaa. Varsinkin silloin kun se alkaa uuden tallin kanssa ja täytyy totutella aivan uuteen autoon”, Rosberg sanoo tallin haastattelussa.

”Totutteluprosessi tiimiin on ollut hyvä. Tunnen oloni kotoisaksi.”

Tallipäällikkö Ross Brawn on jo todennut, ettei uusi MGP W01 -auto ole vielä aivan sillä tasolla kuin toivomus olisi.

”Talvitestit helmikuussa sujuivat hyvin. Muutamia asioista nousi esille, mutta teimme kovasti töitä ja testit saatiin päätökseen hyvällä mallilla”, Rosberg toteaa.

”Meille tulee myös uusia osia jo Bahrainiin ja niiden pitäisi kehittää autoa edelleen. Olen todella optimistinen sen suhteen, että aloitamme vahvasti.”

Nico Rosberg ei jäänyt talvitesteissä seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin ja tallikaverinsa Michael Schumacherin jalkoihin. Rosberg ei kuitenkaan arvioi kumpi oli lopulta vakuuttavampi talvitesteissä.

“Vaikeaa sanoa. Ajoimme vain ensimmäisenä testipäivänä yhdessä. Uskon kuitenkin, että Michael kunnioittaa minua testien jälkeen enemmän kuin aiemmin. Se on tärkeää minulle. Halusin myös näyttää, että auto menee aivan yhtä kovaa silloin kun minä olen puikoissa”, kuljettaja kommentoi Bildille.

”Mutta Michael on yksi maailman kaikkien aikojen parhaista kuskeista, eikä turhaan. Michael on nyt myös supermotivoitunut ajamaan”, Rosberg huomauttaa.

Kommentit (3)

Kirjoita kommentti

50.000 euron kysymys ? Tuon verran ykkösten etusiipi nykyään maksaa. Kumpi saa ensimmäisenä parannetun version, Sumi vai Niko. Paas kertoen, seiväshyppääjä Mustakari. Ja rollaattori-Kyllönen, vois kertoa noista, etusiiven, aerodynaamisista hienouksista, ja Laarenin takasiiven kolosta.

Keke
# 9.3.2010 12:36     X Ilmoita asiaton viesti

Aivan, mutta itsepä tuli eläkkeeltä takaisin.

Vierailija
# 9.3.2010 09:54     X Ilmoita asiaton viesti

"Rosberg ei aio jäädä Schumacherin jalkoihin".

Nii'in, kannattaisi vaan naperon jäädä kotiin, ettei tule parku ja paha miulu...

Vierailija
# 9.3.2010 09:40     X Ilmoita asiaton viesti