Valikko

F1 2016

Lisää autourheilusta »

Lisää autourheilusta »

Tulossa Itävallan GP / 9.7.2017 15:00
Jäljellä 11P 4T 59M 7S

Button pelkää Schumacherin munaavan itsensä

Toimitus 13.12.2009 01:38
Button pelkää Schumacherin munaavan itsensä

Getty Images

Jenson Button epäilee Michael Schumacherin ryvettävän maineensa, mikäli 40-vuotias saksalaistähti palaa ensi kaudella formula ykkösiin MercedesGP:n toisena kuljettajana.

Schumacherin on saksalaismediassa olleiden tietojen mukaan väitetty jo sopineen suullisesta paluustaan formula ykkösiin. Virallista ilmoitusta seitsenkertaisen maailmanmestarin paluusta odotetaan lähipäivien aikana.

"Michael Schumacherin paluu olisi hieno uutinen formula ykkösten kannalta, mutta en ole varma, olisiko se hieno uutinen Michael Schumacherin kannalta. Hän pistäisi maineensa vaakalaudalle palaamalla takaisin", Button sanoo englantilaisessa News of the World -lehdessä.

"Minua Schumacherin paluu ei häiritsisi. Olen valmis ajamaan kilpaa ketä vastaan tahansa", Button jatkaa.

Schumacher voitti urallaan seitsemän maailmanmestaruutta. Kaksi ensimmäistä mestaruutta tulivat vuosina 1994 ja 1995 Benettonilla ja viimeiset viisi mestaruutta  peräkkäisinä vuosina 2000-2004 Ferrarilla. Schumacher vetäytyi formula ykkösistä kauden 2006 päätteeksi. Hän sopi paluusta takaisin Ferrarille viime kesänä, kun Felipe Massa ajoi rajusti ulos Unkarin GP:n harjoituksissa. Niskavamma esti kuitenkin Schumacherin paluuaikeet.

Klikkaa tästä ja tilaa Urheilulehti superedulliseen tarjoushintaan - vaikka joululahjaksi!

 

Kommentit (26)

Kirjoita kommentti

Kaikki puhuu kuinka Button munaa itsensä Hamiltonin tallikaverina..Mclaren ei voi nyt kuitenkaan pelata Lewisin pussiin niin selvästi,kuin Heikin kanssa..Button voi hyvinkin yllättää ja sitten alkaa Lewisin mankuminen.Lewisin ajotyyli on aika Agressiivinen ja nyt pitäisi pystyä säästämään renkaita viime vuotta enemmän..Buttonin ajotyyli on huomattavasti renkaita säästävämpi,kuin Hamiltonin.

Juimi
# 14.12.2009 07:40     X Ilmoita asiaton viesti

Kukahan se munaa itsensä? Button tulee olemaan ensi kauden suurin floppi! Schumacher menestyisi kohtuullisesti. Button tulee jäämään Kovalaistakin enemmän Hamiltonista. Kovalainen nostanee Trullia vastaan ja Buttonin munauksen takia osakkeitaan kuljettajapörssissä.

Vierailija
# 13.12.2009 21:23     X Ilmoita asiaton viesti

Niin Tai sitten ex-formulakuljettaja teki paluun ja alisti junnut! Tämä voisi olla lajille melkoinen floppi myös.
Ps. Hauskin kohta hetkeen oli kun katsoin mestarien kisaa ja Henri Toivosen veli olikos nyt sitten Harri totesi siinä on vastassa 7 kertainenmailmanmestari vs yksinkertainen mailman mestari ja kuinka kävi :DD

Vierailija
# 13.12.2009 04:30     X Ilmoita asiaton viesti

Sopineen suullisesta paluustaan? Eli selostajaksi?

Vierailija
# 13.12.2009 04:04     X Ilmoita asiaton viesti