Valikko

F1 2016

Lisää autourheilusta »

Lisää autourheilusta »

Tulossa Itävallan GP / 9.7.2017 15:00
Jäljellä 10P 23T 43M 32S

Alonson Ferrari-pesti ei pelota Massaa

Toimitus 12.11.2009 20:11
Alonson Ferrari-pesti ei pelota Massaa

Getty Images

Fernando Alonson kisakokemuksen siirtyminen Ferrarille ja tämän mukana tulevat uudet menestyspaineet, eivät huoleta tallin brasilialaiskuljettaja Felipe Massaa.

Felipe Massan F1-kausi 2009 meni pilalle Unkarin GP:ssä tapahtuneen onnettomuuden ja loukkaantumisen vuoksi. Ensi kaudella kuljettaja aikoo olla taas täysillä kisoissa mukana. Massa vakuuttaa brasilialaiselle Jovem Pan -radioasemalle, että häntä ei huoleta kaksinkertaisen maailmanmestarin Fernando Alonson talliin ja hänelle asettama menestyspaine. Massa aikoo keskittyä omaan tekemiseensä.

"Kuka hyvänsä Ferrarille tuleekin, hän on varmasti vahva ja hyvä kuljettaja. Ferrarille otetaan parhaat kuskit", Massa kommentoi.

"Tulen jatkossakin tekemään kuten aina ennenkin, eli yritän vain voittaa kisoja.”

Massa on ajanut itsensä Michael Schumacherin kanssa tallissa ja Abu Dhabin GP:ssä päättyi yhteistyö ulosostetun Kimi Räikkösen kanssa.

"Schumacher oli mahtava vaikuttaja, mutta hän ansaitsi paikkansa. Hän tuli talliin, teki työtä ja loi kilpailukykyisen tiimin. Jotta hänen asemansa saa, täytyy tehdä paljon työtä ja saavuttaa hyviä tuloksia", Massa muistuttaa.