Valikko

F1 2016

Lisää autourheilusta »

Lisää autourheilusta »

Tilaa lehti

Tulossa Monacon GP / 28.5.2017 15:00
Jäljellä 1P 11T 6M 29S

Alonson tavoitteena MM-pisteet

Toimitus 18.8.2009 15:25
Alonson tavoitteena MM-pisteet

Fernando Alonso

Renault sai FIA:lta kilpailuluvan Valenciaan ja Euroopan GP:ssä Fernando Alonso ajaa ensimääistä kertaa tallikaverinaan Romain Grosjean. Kesätauon jälkeen ranskalaistallissa otetaan siis uusi alku."Breikki oli hyvä kaikille.

Renault sai FIA:lta kilpailuluvan Valenciaan ja Euroopan GP:ssä Fernando Alonso ajaa ensimääistä kertaa tallikaverinaan Romain Grosjean. Kesätauon jälkeen ranskalaistallissa otetaan siis uusi alku.

"Breikki oli hyvä kaikille. Tiimi on tullut takaisin pirteänä ja valmiina painamaan täysillä kauden loput kisat", Alonso vakuuttaa."Minulla on nyt myös uusi tallikaveri ja uskon Romainin tekevän hyvää työtä tallille. Tunnemme toisemme, suhteemme toimii ja toivottavasti hän voi auttaa meitä poimimaan tärkeitä MM-pisteitä."

Valencian GP ajetaan nyt toista kertaa. Viime kaudella Alonson kisa siellä ei yleisön odotuksista huolimatta ollut menestys. Hän ajoi lähtöruudun 12. ja itse kisa päättyi keskeytykseen.

"Kotimaassa kisaaminen on aina erityistä ja Valencia on kaunis kaupunki - upea paikka ajaa kisaa. Pidän katuradoilla kisaamisesta, koska niillä on aina erityinen ilmapiiri ja koko kaupunki on mukana kisaviikonlopussa.""Uskon myös, että kotikisassani saan tukea yleisöltä ja haluan nyt palkita heidät hyvällä tuloksella. Haluaisin taistella palkintopallisijasta, mutta ykköstavoite on kerätä pisteitä."