Valikko

Tilaa lehti

OP sittenkin EM-tasolla – poissaolot mullistivat moukarikisan

Toimitus 28.6.2012 14:52
OP sittenkin EM-tasolla – poissaolot mullistivat moukarikisan

Olli-Pekka Karjalainen (J. Tamminen)

Urheilulehden Jari Kupila korjaa puheitaan. Olli-Pekka karjalainen on juuri sen tasoinen urheilija joka voi juuri nykyisen tasoisissa EM-kisoissa pärjätä, jos vain jalka saadaan kasattua finaalikuntoon.

Jari, Olli-Pekka Karjalainen menee finaaliin. Mitä sanot?

Hieno juttu tietenkin. Samalla täytyy korjata aiempia väitteitäni siitä ettei hän olisi EM-finaalitason urheilija. Kyllä hän on. Etenkin nyt, kun maailmantilaston 15 parhaasta heittäjästä kuusi on poissa. Mutta vähät siitä, paikallaolijat lasketaan, ei poissaolijat. Pieni huoli tässä on nyt kuitenkin siitä, että pystyykö Karjalainen heittämään finaalia. Jalka pyörähti aika pahasti viimeisessä karsintaheitossa.

Pystyykö hän heittämään finaalin?

Se selvinnee piakkoin. Mahdoton sanoa. Toivotaan parasta, koska nyt olisi kyllä paikka iskeä.

Onko OoPeella siis mitalisauma?

Normaalilla tämänkin kesän tasolla taistellaan finaalissa lähinnä pistesijasta, mutta kyllä mitali nyt niin halvalla on tarjolla, että kovin isoa venymistä ei tarvita. Takavuosien kunnossa olisi voitto lähellä.

Mitä muuta mielessä toisen kisapäivän puolivälissä?

Mikäs tässä. Minna Nikkasen kohtalo säälittää, näytti hyppäävän hieman liian löysillä seipäillä eikä saanut oikein hyppyä toimimaan. Sandra Erikssonin finaalipaikka tuli vähän keittiön kautta, mutta samapa tuo. Hänellä on kaikki mahdollisuudet tapella itsensä jopa pistesijalle. Ja päivän varsinainen herkkupalahan on vasta edessä, siis miesten keihäs.

 

 

Lisää aiheesta