Valikko

Tilaa lehti

Ilonen karsiutui US Openissa

Toimitus 19.6.2010 09:47
Ilonen karsiutui US Openissa

"Mutta sitten tuli jakso jolloin löin vääriin paikkoihin."

Mikko Ilosen( 75-77) peli käynnistyi mainiosti Pebble Beachin kentällä US Openin toisena päivänä. Hän oli kierrostaan yhden alle neljän reiän jälkeen ja yhteistilanteesa kolme yli, sijaluku oli 35:s.

"Sain hyvän alun päivälle, olo oli vapautunut ja rento. Mutta sitten tuli jakso jolloin löin vääriin paikkoihin joista oli vaikeaa pelastaa tilanteita", Ilonen kertoi viiden bogeyn putkestaan.

"Tuo jakso ei kaatannut minua, mutta 14:n tuplabogey ( par-5) vei mahkut. Siinä löin 79 metrin matkalta viisi lyöntiä. Tästä kisasta jäi paljon kokemusta ja kotiinvietävää, hyviä muistoja isosta kisasta johon haluan takaisin entistä valmiimpana.Treeniä se vain vaatii ja sitä olen valmis tekemään."

Ilosen tulokseksi kertyi 77 lyöntiä, torstaina hän pelasi 75.

Ilosella oli lopulta kolme lyöntiä liikaa jatkoon pääsemiseksi. Sijaluku oli 110:s. Kilpailua johtaa 13 lyöntiä suomalaista paremmalla tuloksella Pohjois-Irlannin Graeme Mcdowell.
Phil MIckelson on yhdessä kolmen muun pelaajan kanssa toisena kaksi lyöntiä Mcdowellista. Tiger Woodsilla on eroa kärkeen seitsemän lyöntiä. Ilosen kompastuskiveksi Pebble Beachin kentällä muodostuivat ensisijaisesti par-kolmoset jotka hän löi yhteensä kahdeksan yli parín 36 reiän aikana.

Ilosen seuraava kisakohde on Saksan Munchen jossa BMW:n kilpailu käynnistyy jo torstaina.