Valikko

Yllätys muhii Veikkausliigassa - ”Tämä on suuri mahdollisuutemme”

Toimitus 6.8.2010 13:56
Yllätys muhii Veikkausliigassa - ”Tämä on suuri mahdollisuutemme”

Juha Tamminen

Putoamispeikon kummitteleman ja tappioputken rasittaman AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen ei suostu heiluttamaan valkoista lippua tärkeän HJK-ottelun alla.

HJK on ollut Veikkausliigassa tällä kaudella dominoiva ja on sarjakärjessä jo kahdeksan pisteen karkumatkalla. Malinen kuitenkin uskoo, että eurokiireidenkin rasittama helsinkiläisryhmä on lyötävissä. Samalla päävalmentaja ei panisi pahakseen, jos AC Oulun kuuden ottelun tappioputki saisi päätöksensä.

”Ouluun tuleminen ei välttämättä ole heille prioriteettilistalla numerona yksi tällä hetkellä, mutta emme voi kuitenkaan laskea sen varaan. Silti, kiire varmasti vaikuttaa heidän tekemisiinsä ja tämä on suuri mahdollisuus meille. Keväällä pelatessamme heitä vastaan ero välillämme ei ollut pelillisesti olennaisen iso. Täytyy kuitenkin muistaa, että Klubin pelillinen itseluottamus on noussut ja paljon positiivista on heidän osaltaan tapahtunut sen pelin jälkeen", Malinen toteaa Urheilulehdelle.

”Tietysti tämän ottelun alla voidaan puhua, että nyt meidän on pakko voittaa ja seitsemättä perättäistä tappiota ei saa enää tulla. Aina voi löytää muita epäammatillisia suomalaistyylisiä tapoja suhtautua asiaan.”

Malinen tietää, että sarjakärjen voittaminen tekisi höveliä joukkueen häviöiden kolhimalle itsetunnolle.

”Tiedämme sen, että kun päästään taas voiton ja pisteiden makuun se tulee olemaan iso asia. Mutta jos se voitto tulisi vielä Klubia vastaan, se antaisi entistä enemmän potentiaalia meidän nousullemme. Ottelun voittaminen olisi meille huippujuttu”, Malinen suitsuttaa.

”Kyllä HJK:ltakin löytyy heikkouksia. Meidän täytyy pelata sillä tavalla, etteivät he voi käyttää kaikkia vahvuuksiaan. Se on meidän aseemme.”

Kommentit (8)

Kirjoita kommentti

Lappi alkaa Alppien pohjoispuolelta.

Massimo
# 6.8.2010 18:39     X Ilmoita asiaton viesti

Lappi alkaa Tikkurilasta.

Vierailija
# 6.8.2010 16:56     X Ilmoita asiaton viesti

''HJK voittaa lappalaiset''

Rops pelaa ykköstä töhö.

Vierailija
# 6.8.2010 16:19     X Ilmoita asiaton viesti

En enää vahingossakaan ajaudu Urheilulehden sivuille. Vielä, kun tähän lisätään, että Rönkä ei koskaan vaivaudu tarkastamaan omia kolumnejaan. Aina löytyypi vähintään tusina kirjoitusvirhettä."Asennetta ja asiantuntemusta" MY ASS!

# 6.8.2010 15:40     X Ilmoita asiaton viesti

Tää nettiuutisten otsikointi on surullisinta, mitä olen tavannut pitkään aikaan. Kiitos ampparit!

Vierailija
# 6.8.2010 14:53     X Ilmoita asiaton viesti

Hihi! Ootte te tosikkoja ;)

Vierailija
# 6.8.2010 14:46     X Ilmoita asiaton viesti

Totta kyllä, Klubi lähtee pelaamaan Oulua vastaan täysin puolivaloilla. Mutta mitään yllätystä ei kyllä tulla näkemään - HJK voittaa lappalaiset kävelyvauhdillakin. :D

aapinen
# 6.8.2010 14:20     X Ilmoita asiaton viesti

hohhoijaa... jättiyllätys muhii - newsflash of the year!

Vierailija
# 6.8.2010 14:17     X Ilmoita asiaton viesti