Valikko

Suomalaiselta jalkapallosuuruudelta jyrkkä tyrmäys ikäville huhuille – ”Höpöpuhetta!”

Toimitus 16.6.2012 07:24
Suomalaiselta jalkapallosuuruudelta jyrkkä tyrmäys ikäville huhuille – ”Höpöpuhetta!”

Kuva: Getty Images

New York Red Bullsin suomalaiskeskikenttäpelaaja Teemu Tainio tyrmää Urheilulehdelle jyrkästi väitteet siitä, että polvivamma olisi päättämässä hänen uransa.

Huhtikuun alussa polvensa loukannut Teemu Tainio kiistää väitteet ja uutiset, joiden mukaan hänen uransa olisi päättymässä sitkeän vamman vuoksi.

”Olen lukenut sellaista vähän kaikkialta, mutta se on ihan höpöpuhetta”, Tainio korostaa Urheilulehdelle.

Yhdysvaltojen MLS-jalkapallopääsarjassa New York Red Bullsia edustavan Tainion polven sivusidevamman toipumisen kanssa on vihdoin otettu harppauksia oikeaan suuntaan.

”Pikkuvaivasta on tullut isompi, se sivuside ei millään meinaa lähteä paranemaan. Se tuntuu vähän löysältä, mutta nyt on tullut vähän merkkiä paremmasta. Tuntuu jo ihan hyvältä”, Tainio kuvaa.

Erilaisista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Tainio myöntää, että tuorein vastoinkäyminen on yksi inhottavimmista hänen kunnioitettavalla urallaan.

”Toivottavasti tämä uusin kuntoutusmenetelmä toimii, jotta pääsisin takaisin jo pelihommiin. Alkaa jo olla tässä vähän pääkoppa rikki”, Tainio manaa.

”Huomenna olisi tarkoitus ottaa pientä juoksua.  Jos kaikki menee putkeen, niin saatan olla jo heinäkuun loppuun mennessä pelikunnossa. Täältä tullaan vielä!”

Tainio on pelannut urallaan 51 A-maajoukkueottelua, joissa hän on viimeistellyt kuusi maalia. Torniolainen on edustanut kansainvälisellä urallaan Ajaxia, Birminghamia, Sunderlandia, Tottenhamia ja Auxerrea.

New York Red Bulls kohtaa vieraskentällä MLS-liigassa sunnuntaina Chicago Firen.

Samuel Savolainen, Chicago