Valikko

Liverpoolin pitää onnistua paikoistaan

Toimitus 17.9.2009 09:44
Liverpoolin pitää onnistua paikoistaan

Getty Images

Liverpool-manageri Rafael Benitez peräänkuuluttaa pelaajiltaan parempaa ratkaisuntekokykyä.

Liverpoolin voitto jalkapallon Mestareiden liigan lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa unkarilaista Debreceniä vastaan oli tuloksellisesti vaisu. Ottelu päättyi Liverpoolille 1-0 (1-0) ja sen ainoasta osumasta vastasi Dirk Kuyt juuri ennen puoliaikaa ajassa 45+1. Liverpoolilta odotettiin huomattavasti dominoivempaa esitystä kotikentällä. Manageri Rafael Benitez näkee mistä homma kiikasti.

"Meillä oli paljon paikkoja, me vain emme käyttäneet niitä. Siten jouduimme paineen alle ottelun loppupuolella, kun meidän olisi jo pitänyt olla mukavasti voittamassa", Benitez toteaa BBC:n aamun radiolähetyksessä.

"Mutta me voitimme, vaikka emme viimeistelleet haluamiamme maaleja. Voitosta pitää olla iloinen."

"Meillä on kuitenkin paljon itseluottamusta ja olemme näyttäneet, että pystymme voittamaan otteluita peräjälkeen. Aloitimme nyt Mestareiden liigassa keräämällä kolme pistettä", Benitez muistuttaa.

Benitez myöntää, että unkarilaisjoukkue oli hieman tuntematon vastus, vaikka sitä yritettiin etukäteen scoutata.

"Emme tienneet heistä paljoa. Ymmärsimme kuitenkin, että heillä on hyviä pelaajia, joiden pitäisi meitä vastaan pystyä näyttämään aivan parastaan. Ja sen he tekivätkin. He tekivät uutterasti työtä ja hyökkäsivät. En puhuisi luovuudesta, mutta meidän olisi pitänyt löytää muutamiin tilantesiin paremmin ratkaisuja", Benitez lisää.

Liverpoolin seuraava haaste Mestareiden liigassa on italialainen ACF Fiorentina. Ottelu pelataan Firenzessä tiistaina 29. syyskuuta.

Kommentit (1)

Kirjoita kommentti

Leikitäänkö semmosta leikkiä, kuka löytää vanhimman artikkelin UCL-etusivulta ;)

Vierailija
# 28.8.2010 13:02     X Ilmoita asiaton viesti