Valikko

Chelsea miettii valittaako rangaistuksesta

Toimitus 17.6.2009 15:29
Chelsea miettii valittaako rangaistuksesta

Mestarien liigan 6. toukokuuta pelatun välierän Barcelona-Chelsea jälkitilanteiden puinti on saatu UEFA:n kurinpitoelimessä päätökseen.

UEFA langetti keskiviikkona Chelsean hyökkääjä Didier Drogballe neljän ottelun ja Jose Bosingwalle kolmen ottelun pelikiellot erotuomaria loukkaavista kommenteista. Lisäksi pelaajat saivat ehdollisesti kahden ja yhden ottelun pelikiellot, jotka astuvat voimaan jos he käyttäytyvät epäasiallisesti seuraavan kahden vuoden aikana Mestarien liigan otteluissa.

Myös Chelseaa rangaistiin. Seura sai 100 000 euron sakot pelaajien hunon käytöksen vuoksi ja siitä, että katsojat heittivät soihtuja kentälle. Pelaajilla ja seuralla on kolme päivää aikaa valittaa tuomiosta.

"Käytökseni ei ollut sellaista mitä UEFA ja kaikki muuta haluavat kentällä nähdä. Ei ole helppoa myöntää, mutta olen ansainnut sen mitä he minulle määräävät ja tulen hyväksymään päätöksen", Drogba totesi jo ennen rangaistuksen langettamista BBC:llä.

"Kärsin rangaistukseni ja palaan entistä vahvempana."

Chelsea ilmoittaa, että se tutkii tarkasti mahdollisuutensa ennen kuin palaa asiaan. Myös Drogballa ja Bosingwalla on perjantaihin asti aikaa valittaa päätöksestä.