Valikko

Tilaa lehti

Suomalaiset "NHL-väliinputoajat” matkaavat samaan KHL-seuraan

Toimitus 3.3.2011 13:29
Suomalaiset "NHL-väliinputoajat” matkaavat samaan KHL-seuraan

Getty Images

Elitserienin Skellefteån Mikko Lehtonen ja Carolina Hurricanesin organisaatiossa pelaava Oskar Osala siirtyvät ensi kaudeksi Urheilulehden tietojen mukaan KHL-seura Metallurg Novokuznetskin riveihin.

Kummankin pelaajan sopimus on yksivuotinen. Samaan seuraan siirtyy myös HPK-maalivahti Teemu Lassila, jonka sopimuksesta uutisoi ensimmäisenä Veikkaaja.

Kolmikkoa edustaa Venäjällä sama taho, ja pelaajat muodostavat täten eräänlaisen kauppapaketin, mikä on KHL-sopimuksissa varsin yleinen käytäntö. Osala tai Lehtonen ei ole pystynyt lyömään itseään läpi NHL:ssä, ja heistä on tullut väliinputoajatapauksia.

Esko Seppänen

Lue aiheesta enemmän torstaina ilmestyneestä Urheilulehdestä. Mukana myös artikkeli Rauman Lukon keväästä. NHL:n puolella luodaan katsaus Jarkko Ruudun pään sisään. Hannes Hyvösen ja HIFK:n välinen hiljainen sotatila käydään myös viimeisen kerran läpi. Seppäsen Kaukalo ja muut kiekkokentän johtavat palstat normaaliin tapaan omilla paikoillaan.

Lisää aiheesta

Kommentit (31)

Kirjoita kommentti

Puliveivarin tietotoimisto
# 9.3.2011 13:21     X Ilmoita asiaton viesti

Metallurgin GM kyllä kielsi sopimusten syntymisen ja tietysti miestä voisi jopa uskoa, sillä vaikea kuvitella hyvien pelaajian menevän seuraan, joka on jumbona ja maineikas palkkojen maksamatta jättämisestä? Kaupunkin on tietysti keskitysleirimäisen idyllinen.

Vierailija
# 4.3.2011 18:31     X Ilmoita asiaton viesti

"Mihin me tarvitaan urheilulehteä?? Urheilulehden ois pikkuhiljaa alkava erottuu muista et kiinostuis ois suurempaa. Eihän tota nykyistä läpyskää lue hullukaan!"

ONHAN URHEILULEHTI KUITENKIN JOHTAVA LEHTI!!!

Sivusta seurannut
# 4.3.2011 15:53     X Ilmoita asiaton viesti

Mihin me tarvitaan urheilulehteä?? Urheilulehden ois pikkuhiljaa alkava erottuu muista et kiinostuis ois suurempaa. Eihän tota nykyistä läpyskää lue hullukaan!

#10
# 4.3.2011 13:36     X Ilmoita asiaton viesti

Huono joukkue. Huono sarja.

vierailija
# 4.3.2011 11:52     X Ilmoita asiaton viesti

Eihän tässä siirrossa olisi ollut mitään muuta järkeä kuin raha, jos siis olisi pitänyt paikkaansa. Toki, KHL on kovempi sarja kuin SM-liiga, mutta mikäli Osku aikoo vielä takaisin NHL:ään niin KHL:än huonoin joukkue ei ole millään muotoa parempi vaihtoehto, kuin SM-liigan kaksi parasta joukkuetta JYP tai HIFK. Eiköhän tämä leikki näin mene; Osala odottelee tietoja Carolinan ja muiden NHL organisaatioden suunnalta MM-kisojen loppuun saakka ja jos mitään Osalaa tyydyttävää ei kuulu, tulee Osala pelaamaan JYPiin ensikauden. JYP => EHT => kotikisat => Takaisin NHL:ään(?).

Vierailija
# 4.3.2011 11:25     X Ilmoita asiaton viesti

Ankkahan tämä, Osalan isä kiisti jälleen kaiken. Toivottavasti pääsee pelaamaan ylhäällä ensikauden, ja jos ei, JYP kelpaa oikein hyvin.

Vierailija
# 4.3.2011 09:44     X Ilmoita asiaton viesti

Osalaa on huhuttu HIFK:iin Matikaisen mukana.. Osala jos joku pitää Matikaisesta mutta saa nähdä minne mies päätyy.. JYP huhu on huhu siinä missä muutkin.. aika näyttää.

Fak
# 4.3.2011 07:17     X Ilmoita asiaton viesti

vierailija 17.22. Olit vissiin jo lukenut urheilulehden jutun

esa
# 3.3.2011 23:09     X Ilmoita asiaton viesti

KHL on juuri oikean tasoinen liiga suomalaisille "huippulupauksille". NHL tulee jatkossa olemaan Kanadan ja USA:n sarja, minne vain ruotsalaisilla yleisemmin ja satunnaisilla venäläisillä on asiaa. Tietysti suomalaisia maalivahteja tulee riittämään myös NHL-kaukaloissa, mutta kenttäpelaajien suhteen homma on aika selkeä.

5-6 vuoden kuluttua myös Granlund, Pulkkinen ja Vatanen pelaavat KHL:ssä. Vain Olli Määttä ja Rasmus Ristolainen ovat kenttäpelaajista kunnon NHL-lupauksia.

Kiitoksia tästä kaikesta voi lähettää Erkan laboratorioon Vierumäelle ja Nuori Suomi-ideologian luojille.

Vierailija
# 3.3.2011 19:25     X Ilmoita asiaton viesti

En usko tähän vielä ollenkaan. Osala itse sanoi pari päivää sitten, että kesken kauden neuvotteleminen on kielletty kokonaan ja itse ei aio tehdä mitään päätöksiä ennen kuin tietää mitä Carolinalla on hänen varalleen. Tuskin se tieto on tullut näiden päivien aikana. Veikkaan, että kyseessä ankka, ainakin vielä. Toivottavasti Osku ei ole luovuttanut änärin suhteen. Ja Lehtonenkin sanoi, että toivottavasti pääsee ensikaudeksi takaisin NHL:ään. Tuskin mieli on parissa päivässä muuttunut.

Vierailija
# 3.3.2011 18:08     X Ilmoita asiaton viesti

Emmää muuta mutta sitä vaan ihmettelen kun Seppänen mainostaa tuossa että Urheilulehdessä kerotaan Jarkko Ruudusta. Sitä mää vaan että kai siinä jutussa sitten kerootaan jotain muutakin kuin että Ruutu on inhottava pelaaja vastustajalle, jokainen valmentaja haluaa hänet joukkueeseensa ja että Ruutu repii, raastaa, kuiskuttelee v-tttuilua vastustajan korvaan, kalastaa jäähyjä.
Urheilulehden tyylin tuntien pelkään vaan että juttu kertoo juuri nuo "uutiset"!

vierailija
# 3.3.2011 17:22     X Ilmoita asiaton viesti

Suunnilleen vuos sitten urheilulehti uutisoi siitä, että Iiro Tarkki lähtisi NHL:ään. Eli ei näihin uutisiin kannatta niin kauhean paljoa uskoa.

lkkkkj
# 3.3.2011 16:29     X Ilmoita asiaton viesti

Ite uskon Lehtosen menevän Minnesotaan, koska jos Lehtonen ei edes katso NHL-korttia nyt, niin sillon kyllä menee NHL-juna ohi.
Tuskinpa se Lehtosen elämää kauheasti muuttaa jos vielä kerran koittaa päästä NHL:n. Sitten jos taidot ei riitä niin sillon sitten vaan KHL:ään

Joker
# 3.3.2011 16:27     X Ilmoita asiaton viesti

Eikös tätä Osalaa viety jonkun lehtijutun mukaan varmuudella Jypiin?

Vierailija
# 3.3.2011 16:21     X Ilmoita asiaton viesti

Pari päivää sitten Veikkaajassa Osala itse kiisti kaikenlaiset siirtohuhut ja kertoi odottavansa vielä pitkälle kevääseen Carolinan mielipidettä NHL-mahdollisuuksien suhteen. Lisäksi hän on jääräpäisesti pyrkinyt usean vuoden ajan NHL:än ja ennemminkin kieltäytynyt KHL-kosiskeluista. Kuulemma venäläislehdistössäkään ei ole uutisoitu näitä siirtoja.

Vierailija
# 3.3.2011 16:06     X Ilmoita asiaton viesti

Jos Lehtonen siirtyisi ensi kaudeksi Venäjälle, niin tuskin Minnesota olisi hankkinut hänen oikeuksiaan Bostonista.

Vierailija
# 3.3.2011 15:24     X Ilmoita asiaton viesti

Pum, pum kiekko reppuun.

Voroilija
# 3.3.2011 14:33     X Ilmoita asiaton viesti