Valikko

Tilaa lehti

Mikael Granlund jakoi kritiikkiä

Toimitus 5.5.2012 11:31
Mikael Granlund jakoi kritiikkiä

Sekä Mikael Granlund että Mikko Koivu löysivät Suomen avauspelistä paljon parannettavaa.

Tähtihyökkääjä Mikael Granlund oli helpottunut Suomen avausvoitosta, vaikka oma peli ei sujunutkaan suunnitellusti.

”Eihän se toiminut niin kuin piti. Helpompihan se olisi huippupelillä aloittaa, mutta tästä tämä nyt lähtee”, MG mietti.

”Kaikki kunnia Valko-Venäjän ylivoimapelaamiselle ja veskarille. Vastustaja oli kova. Hyvä, että onnistuimme nappaamaan voiton.”

”Eka erä oli meille hyvä ja meille tarjottiin paikkoja mennä isompaankin johtoon, mutta avauspelit ovat tällaisia joskus. Ylivoima oli sitkeää tänään. Parannettavaa löytyy.”

Suomen peli hyytyi kohti loppua ja ilman maalivahti Kari Lehtosen pelastuksia peli olisi voinut kääntyä Valko-Venäjälle. Menikö joukkue lukkoon, kun kiekkoa ei saatu avopaikoista maaliin?

”Kyllähän me vähän mentiin lukkoon. Mutta puolustus oli kunnossa ja Lehtonen pelasi maalilla loistavasti. Hyvältä tuntui ja siistiä oli pelata, pakko sanoa.”

Myös Mikko Koivu suitsutti Dallas Starsin tähtiveskaria.

”Lehtonen oli kyllä hyvä ja puolustuspeli toimi muutenkin. Nollapelistä jää hyvä fiilis. Nautitaan nyt tästä voitosta ja parannetaan jatkossa. Kiekko sisään, kun paikkoja tarjotaan, niin hyvä tulee.” 

”Emme olleet ylilatautuneita. Pientä jännitystä on aina ilmassa. Osasimme odottaa, että ensimmäinen peli on hapuilua, mutta tärkeintä, että kisat on saatu alkuun.”

 

Katja Kantanen