Valikko

Tilaa lehti

Leijonien ykköstykki sai vihdoin laukauksensa samaan hehtaariin maalipuiden kanssa

Toimitus 8.5.2012 23:38
Leijonien ykköstykki sai vihdoin laukauksensa samaan hehtaariin maalipuiden kanssa

Suomi voitti Sveitsin tiistai-illan jääkiekkotrillerissä lukemin 5-2. Kaukalossa nähtiin aiempaa aktiivisempi ja vauhdikkaampi leijonajoukkue.

Hyökkääjä Jarkko Immonen onnistui ottelussa kaksi kertaa.

”Mentiin maalille ja lauottiin enemmän ja aktiivisemmin. Tuskinpa meillä oli yhtään sen enempää paikkoja kuin edellisissä peleissäkään, mutta nyt käytettiin ne paremmin hyödyksi”, Immonen mietti ottelun jälkeen.

”Peli oli hetkittäin hyvää ja onneksi saimme tähän muutaman onnistumisen.”

”Fiilis oli tänään samanlainen kuin aiemmissakin peleissä. Koko ajan on ollut hyvä fiilinki ja olemme olleet valmiita joka peliin. Tietysti hyvä, että saatiin nyt maaleja. Se helpottaa jatkoa ajatellen.”

Sveitsi pelasi aktiivisesti ja haastoi Suomen varsinkin ensimmäisessä erässä. Yllättikö?

”Ei. Tiedettiin, että ne tulevat kovaa päälle ja ovat fyysisiä. Muutenkin oli tiedossa etukäteen aika hyvin, millainen joukkue tulee vastaan.”

Myös valmentaja Jukka Jalonen myhäili tyytyväisenä voiton jälkeen.

"Hyvä peli, yhtä kova kuin odotettiin. Positiivista oli tänään ylivoimapeli ja Mikko Koivun ketju."

”Pojat päättivät, että tänään mennään maalille kovaa, lauotaan enemmän ja ollaan kiekottomana aktiivisempia. Se on ainut tapa parantaa peliä. Maalivahtipeli toimi jälleen, siinä tuli yksi iso torjunta läpiajossa.”

”Koivun ketju toimi hyvin, tekihän se ratkaisevan maalin. Immosen ketjusta huomasi selkeästi, että se ei toiminut 5-5 tilanteissa.”

 

Katja Kantanen