Valikko

Espoo Unitedin maksuvaikeudet luultua suurempia - junioriorganisaatiolla saatavia yli 90 000 euroa

Samuel Savolainen 14.6.2017 11:50
Espoo Unitedin maksuvaikeudet luultua suurempia - junioriorganisaatiolla saatavia yli 90 000 euroa

© All Over Press

Urheilulehden saamien tietojen mukaan Kauppalehden eilen uutisoimat maksuvaikeudet ovat Espoo Unitedin osalta vain jäävuoren huippu. Jääkiekkojunioriorganisaatio Blues Juniors ry:llä on Espoo Unitedilta edelleen yli 90 000 euron edestä saatavia.

Kauppalehti uutisoi tiistaina Espoo Unitedin maksuvaikeuksista. Uutisesta selvisi, että Espoo Unitedilla on mm. verovelkaa yli 10 000 euron edestä ja että maksuhäiriömerkintöjen yhteissumma on 5414 euroa.

Tämä on kuitenkin Urheilulehden saamien tietojen mukaan vasta osa maksuvaikeuksien kokonaiskuvasta, sillä Blues Juniors ry:llä on Espoo Unitedista kasautunut hoitamatta jääneitä saatavia peräti yli 90 000 euron edestä.

Espoo United Urheiluntuki ry ja Blues Juniors ry solmivat yhteistyösopimuksen syyskuussa 2016 pelaaja-ja seurayhteistyöstä. Yhteistyösopimuksen tavoitteena oli edistää Espoo Unitedin Mestis-joukkueen ja BJR-junioriorganisaation joukkueiden A-, B-,C-junioreiden sekä edellä mainittujen ikäluokkien akatemioiden välistä pelaaja-ja seurayhteistyötä. 

Blues Juniors ry:n hallitus kokoontuu 20. kesäkuuta käsittelemään tilannetta.