Valikko

Tilaa lehti

Suomen mäkihypyssä alkaa uusi aika - Päävalmentajan nimi varmistui

Jari Kupila 15.3.2016 21:25
Suomen mäkihypyssä alkaa uusi aika - Päävalmentajan nimi varmistui

Kuten Urheilulehti aiemmin tänään uutisoi, Suomen mäkihyppy siirtyy Andreas Mitterin aikakauteen. Viime päivät salaisuuden verhossa hiottu sopimus varmistui mäkipäättäjien kokouksessa tiistai-iltana.

 

 

Hiihtoliiton mäkihyppypäättäjät ovat pitäneet tänä iltana mäkihypyn tulevaisuutta linjaavaan kokouksensa ja päätyivät Itävallan B-maajoukkueen valmentajan Andreas Mitterin valitsemiseen Suomen miesten maajoukkueen päävalmentajaksi, kuten Urheilulehti on pitkin päivää uutisoinut.

Mitterin sopimuksen yksityiskohdista tiedotetaan tarkemmin, kun Hiihtoliiton johtokunta on huomenna käsitellyt koko mäkihypyn uudistuspaketinsekä  sinetöinyt lopullisesti Mitterin valinnan ja siihen liittyvän koko valmennuksellisen kokonaisuudistuksen.

Mitterin kakkosvalmentajaksi on Urheilulehden lähteiden mukaan nousemassa mäkihypyn tutkimustyössä ansioitunut Lauri Hakola.

Osana mäkihypyn uudistuspakettia on nuorisomaajoukkueen ja on koko aluevalmennusorganisaation uudelleenjärjestely sekä niihin liittyvät henkilövalinnat, joiden ratkaisussa myös uusi valmennusjohto tulee olemaan aktiivisesti mukana.

Jari Kupila

 

Lisää aiheesta